Attól, hogy fiatal vagy, nem kell, hogy elrontsd az egész életedet, egy apró kis hülyeség miatt.Ezzel nem azt mondom, hogy ne légy őrült, hanem azt, hogy kulturált módon légy őrült. Én is idióta vagyok egy szintem, de nem úgy, hogy akár az egész életemet elrontsam.

Az egy dolog, hogy fiatal vagy és, hogy ki kell élvezni az életet. Nem kell, hogy fiatalon elrontsd az egész életedet, mert akkor még nem gondolsz bele a következményekbe. Sokaknak itt csúszik a rossz irányba az életük, mert akkor még kit érdekelt. 

13 évesen cigizel, drogozol,iszol majd huszon pár évesen lehet meghalsz emiatt. Más küzd az életéért, te pedig csak úgy eldobnád, merthát elvégre fiatal vagy, nem? 

Nem lehetsz bölcs, ha nem voltál fiatal és őrült.  Ez teljesen igaz, de az őrültséget ne úgy értsük, hogy most bankot rablunk, esetleg gyilkolunk, lövöldözünk, hanem  úgy kell érteni, hogy kulturált módon használjuk ki az életet. Menjünk el bobozni, bungee jumpingozni, persze csak olyan helyen, ahol ez engedélyezett és felügyelt. 

De könyörgön ne alkalmazd a nemtörődöm semmivel stílust, mert egészen biztos, hogy abból nem sül ki jó. Azért néha nem ártana a szüleinkre is hallgatni, mert csak jót akarnak, szeretnék, ha a gyermekükből nem vécépucoló, utcaseprő, vagy kukás lenne.

Becsüld meg azt, hogy fiatal lehetsz. Tanulj, hogy olyan felnőtt lehess majd, akire példaképként nézhetnek majd fel a korunkbeliek, a gyermekei, az unokái, dédunokái.