Ez egy elég megosztó téma, többen azt mondják, hogy ez nagyon fantasztikus, jó dolog, de nem gondolnak bele abba, hogy mi van, ha nem akarja a gyerek, mi van, ha a szülei rángatják bele?

 Nagyon aranyosak meg minden, tudom, hogy nagyon sok kiemelkedő émekes kezdte el ezt gyerekkorába pl.: Selena Gomez, Szandi, Szinetár Dóra. Nekik jó volt. De van akiknek ezzel csak az életét teszik tönkre, mert pl. elhurcolják a szegény gyermeket egy tehetségkutatóba, mert éppen elérte a korhatárt és akkor ne' , menj próbálj szerencsét és ha akarod, ha nem, akkor is sztárt csinálunk belőled apáddal.A szegény gyermek nem jut tovább, vagy ha tovább is jut, kiesik. Összetörik a szíve, mert neki mindenki azt mondta eddig, hogy miylen sztár, fantasztikus és nem érti, hogy miért, kudarcként fogja fel, és felnőttkorára sem felejti el, mert akkora traumaként éli meg.Netálántán sikerül neki, felborul az eddigi élete, abbahagyja a tanulást, otthagyja a barátait, akikkel később már a kapcsolatot sem tartja, mert nem lesz rá ideje és mint tudjuk, az ember társasági lény. Kimarad a gyerekkor szépségeiből. Mi van akkor ha túlhajszolják, és nagyon beteg lesz? Ha? Vagy még gyermekkorára sztár, és miközben felnő, elfelejti a világ, eltűnik a süllyesztőben és kitudja, hogy ha nem jól fogja fel, akkor még bele is betegedhet ebbe.Na és ha ezután is belegondolunk, szép még -e a gyermeksztárság? 

Az tény, hogy vannak, akiknek ez jó, mert máshogy élik meg, mint Szandi, vagy Szinetár Dóra. De mégiscsak ott van az is, hogy akár egy gyermekkort is tönkre lehet ezzel tenni.. 

Ez egy olyan téma, aminek két oldala van, tehát ha engem kérdeznek, azt válaszolnám: Attól függ.. 

 

U.i.: Véleményeiteket nyugodtan várom, azokét is, akik nem értenek velem egyet, de mindezt kulturált módon kérném, mert ezzel nem az a célom, hogy vitát robbantsak ki.