kiborul a bili.. ;D

6 éve, 6 hónapja, 9 napja

Köszönöm!

dec
11
2012
A mai napom elég nagy káosz volt, a kémia órán kezdôdött, amikor a tanár rendesen szivatta az osztályt így a szülôi elôtt, amin semmi érdekes nem történt. Az egyik tanárom szerinr az utóbbi idôben magamba vagyok zuhanva rosszkedvû vagyok. Tényleg volrak rossz napjaim, de azért ennyire nem látszott szerintem. Igazából mindent meg szeretnék köszönni a látogatóimnak, akik érdeklôdést mutatnak a honlap iránt. Alig pár napja jöttem vissza és már 70-en felül vagyunk :D ez nagyon jó, nagyon örülök neki! Ha már köszöngetek, akkor a legjobb barátnôm az, akit nem hagyhatok ki. Köszönöm neki azt a rengeteg támogatást, türelmet, szeretetet és bizalmat!
Szerző: Lila.^^ | 2012. december 11.
6 éve, 6 hónapja, 10 napja és 1 órája

Karácsony láz.

dec
10
2012
Itt lennék, még csak egy pár napja, de imádok itt lenni. Karácsonyi ajándékokat beszereztem, még a roham elôtt szerencsére. Várom a karácsonyt. Nem az ajándékok miatt, hanem a hangulat miatt. Imádom. Ti várjátok már? Feldíszítettem a szobàmat, máramennyire lehetett. Elég egyszerûen. Ledez égôsorral ajándékoztam meg magamat mindig is szerettem volna egyet a faliújságom köré. Majd teszek föl képet, ha majd géprôl fogok írni. A legjobb, hogy az égô nem melegedik fel, és mivel elemes, így áramot sem fal.:D Na, megyek fahélyillattal és almásteával kívánok jó éjszakát! u.i.: Már csak 14 nap.;D
Szerző: Lila.^^ | 2012. december 10.
6 éve, 6 hónapja, 12 napja

imádok itt lenni!

dec
08
2012
Még szerencse, hogu telefonról is enged írni. :D Már kezdek elálmosodni, de ezt még leírom. Tényleg egy világ omlott össze bennem, amikor az adaa-sitelowe-t bezártam. Azt az oldalt nagyon sajnáltam. Rengeteg látogatóm volt, barátokat szereztem. Minden jó volt. Már nem fogom elengedni ezt a világot, legalábbis nem szeretném. Szeretek itt lenni. Szeretem ezt a tàrsaságot. Tudom sok mindenrôl lemaradtam, de ìgérem, bepótolom. Mostpedig, mindenkinek jó éjt!
Szerző: Lila.^^ | 2012. december 8.
1/1